Šorli, kmetija

KMETIJA ŠORLI

Kmetija iz Renč je umeščena v zelo prijetno naravno bivanjsko okolje, okrog katerega se razprostirajo terasasti vinogradi z 15.000 trsov. Dejavnosti so še kletarstvo z vinotočem in integrirano sadjarstvo. Letošnje leto so začeli z ekološko pridelavo in predelavo kakija in kivija, naslednje leto pa bodo nadaljevali z ekološko pridelavo zelenjave. Pridelujejo tudi češnje, breskve, marelice, hruške, fige.

7,50   
Ponudniki: Šorli, kmetija, Ekološka pridelava – certifikat, Biorazgradljivo
Na kmetiji Šorli pridelamo cca. 4-5 ton ekološkega kivija, glavnina pa je sorta HAYWARD. Ob ustrezni shrambi ga lahko ohranjamo več mesecev. Kivi skladiščimo v kleti (pod zemljo), ki omogoča zračnost ter vlažnost. Mehčanje kivija: Ta proces pospešimo, če jim odstranimo dlačice, ter jih skupaj z drugim zrelim sadjem (jabolka, banane) zavijemo v papirnato vrečo.
10 izdelek (i)
+

7,50   
Ponudniki: Šorli, kmetija, Ekološka pridelava – certifikat, Biorazgradljivo
Na kmetiji Šorli pridelamo cca. 4-5 ton ekološkega kivija. Ob ustrezni shrambi ga lahko ohranjamo več mesecev. Kivi skladiščimo v kleti (pod zemljo), ki omogoča zračnost ter vlažnost. Mehčanje kivija: Ta proces pospešimo, če jim odstranimo dlačice, ter jih skupaj z drugim zrelim sadjem (jabolka, banane) zavijemo v papirnato vrečo.
10 izdelek (i)
+

11,00   
Ponudniki: Šorli, kmetija, Ekološka pridelava – certifikat, Biorazgradljivo
Na kmetiji Šorli pridelamo cca. 4-5 ton ekološkega kivija, glavnina pa je sorta HAYWARD. Ob ustrezni shrambi ga lahko ohranjamo več mesecev. Kivi skladiščimo v kleti (pod zemljo), ki omogoča zračnost ter vlažnost. Mehčanje kivija: Ta proces pospešimo, če jim odstranimo dlačice, ter jih skupaj z drugim zrelim sadjem (jabolka, banane) zavijemo v papirnato vrečo.
10 izdelek (i)
+

6,00   
Ponudniki: Šorli, kmetija, Ekološka pridelava – certifikat, Ostala embalaža – plastične vrečke, zabojčki
Suho sadje predelajo iz zrelih plodov, katere razkrhljajo, ter očistijo sredino (peške). Krhlje operejo v vodi, ter jih zložijo v sušilnico. Pri sušenju uporabljajo kondenzacijske sušilnice, kar pomeni da so temperature sušenja nizke ( do-45 stopinj). Suhemu sadju ne dodajajo konzervansov.
10 izdelek (i)
+