Ponudniki
Pakiranje/Embalaža
Pridelava

IŠČITE IZDELKE

Pridelki in izdelki

1,30   
Ponudniki: Eržen, kmetija, Konvencionalna pridelava, Ostala embalaža – plastične vrečke, zabojčki
Sadna skuta z veliko koščki sadja in celimi višnjami. Sestavine: Pasterizirano in nehomogenizirano, delno posneto kravje mleko, mlečna kultura, sadni delež 15% ( sladkor, višnje, višnjeva kaša, naravna aroma, pektin). Brez umetnih barvil in konzervansov. Alergeni: MLEKO Rok uporabe odtisnjen na embalaži – 14 dni Narejen iz kravjega nehomogeniziranega mleka.
10 izdelek (i)
+

1,30   
Ponudniki: Eržen, kmetija, Konvencionalna pridelava, Steklo
Sladka smetana primerna tudi za stepanje, narejena iz kravjega nehomogeniziranega mleka. Rok uporabe je odtisnjen na embalaži - 14 dni.
10 izdelek (i)
+

4,00   
Ponudniki: Nabernik, kmetija, Ekološka pridelava – certifikat, Prijazno naravi – papir
Nabrano zadnje dopoldne pred prevzemom.
10 izdelek (i)
+

3,90   
Ponudniki: Prebil, kmetija, Ekološka pridelava – certifikat, Ostala embalaža – plastične vrečke, zabojčki
Solata je bila pridelana brez uporabe pesticidov ali drugih škropiv. Zemlja je bila pognojena s hlevskim gnojem. --- OPOMBA/PREDLOG: Prosimo, da naročeni izdelek po prevzemu poskusite takoj in kar na licu mesta preverite, ali vam ustreza/odgovarja (saj veste, sto ljudi sto različnih okusov). Če vam ne ustreza, ga lahko zavrnete, kupnino pa vam takoj vrnemo nazaj. Na ta način se lahko že vnaprej izognemo potencialnim reklamacijam/nezadovoljstvu.
6 izdelek (i)
+

9,00   
Ponudniki: Oštirjeva kmetija, Ekološka pridelava – certifikat, Ostala embalaža – plastične vrečke, zabojčki
Sorta Mondeo in Dariana. Mondeo zeleno vijolični, nekoliko manjši, bolj aromatični, Dariana zeleni, debelejši. Pakirano po 1 kg. Trajni nasad, ročno pobiranje, gnojenje s hlevskim gnojem. Ekološki, s certifikatom.
10 izdelek (i)
+

9,00   
Ponudniki: Kmetija Berki, Ekološka pridelava – certifikat, Ostala embalaža – plastične vrečke, zabojčki

Šparglji različnih debelin - eko certifikat! EMBALAŽA: papir ali plastika Ročno pridelano od sajenja do spravila. BIODINAMIKA Pridelana na biodinamičen način, sejana in obdelana za rastlino primeren dan, tretirani z biodinamačnimi preparati: gnoj iz roga, gnoj po MT, kremen iz roga, čaji iz kamilice, rmana, koprive. Vsa opravila, razen priprave tal, so narejena ročno, z dobro voljo in ljubeznijo.

10 izdelek (i)
+

1,10   
Ponudniki: Pr'Gabršk, kmetija, Konvencionalna pridelava, Ostala embalaža – plastične vrečke, zabojčki
Tekoči stranski produkt pri izdelavi sira. Mnogi jo cenijo kot osvežilno in zdravilno pijačo, ker ureja presnovo in zagotavlja kakovosten vir beljakovin. Uporablja se lahko za pripravo raznih sadnih in zelenjavnih napitkov, prav tako pa dobro služi pri peki peciva in kruha. Rok uporabe: 7 dni. Alergen: laktoza. Embalaža: plastenka.
10 izdelek (i)
+

8,00   
Ponudniki: Pr'Gabršk, kmetija, Konvencionalna pridelava, Ostala embalaža – plastične vrečke, zabojčki
Znan tudi kot 'trdi sir' iz Velike planine - specialiteta. Narejen iz segrete skute in soli, značilno oblikovan ter okrašen s pisavami, ima hkrati simbolično in kulinarično vrednost. Uporablja se kot dodatek jedem; naribanega na rižote, testenine, ipd. Zaradi svojega okusa spominja na sir parmezan - poskusite in se prepričajte! Rok uporabe: 4 mesece (zdrži tudi dlje, če ga hranimo na suhem). Alergeni: mleko. Embalaža: plastična – vakumsko pakirano.
10 izdelek (i)
+

2,90   
Ponudniki: Prebil, kmetija, Ekološka pridelava – certifikat, Ostala embalaža – plastične vrečke, zabojčki
Zelena gomoljna je vzgojena iz lastnih sadik,seme je lastne pridelave in ekolosko certificirano.
10 izdelek (i)
+
1 2 3